Geruisloos en 100% elektrisch

Beleef uw eigen groene vaarvakantie door de Friese natuur

EV 1250 (6-10 pers)

Harlingen / Sneek

€ 1021.00 - € 1775.00 per weekElektrische aandrijving en een energie zuinige duurzame inrichting. CO2 neutraal, geen schadelijke uitstoot en geen motorgeluiden, kortom een groene vaarvakantie, boot en natuur worden één.

Nieuwe houseboten met veel duurzame luxe aan boord. Het interieur heeft een luxe en moderne uitstraling. De nieuwste technologieën zijn toegepast. De boot beschikt nu onder andere over: smart tv met wifi, radio, koffiezetapparaat, keramisch koken en een combi-oven. Daarnaast is er aan alle praktische zaken gedacht, zoals extra opbergruimte een wijnrek, isolatie met dubbele beglazing en alles op 220 volt.

De onderhoudsvrije lithium accu’s (laden 100% 1 op 1) zorgen voor de opslag van groene stroom. Deze stroom wordt deels opgewekt via de zonnepanelen op de boot zelf. De boot is voorzien van een 10KW Fischer Panda motor voor de elektrische aandrijving. Samen met de fluisterstille hybride panda generator zorgt dit voor de meest milieuvriendelijke en groene vaarvakantie die u zich maar kunt bedenken.

Aangezien alle voorzieningen elektrisch worden aangestuurd en er geen propaangas meer gebruikt hoeft te worden is veiliger varen gewaarborgd. Het water wordt verwarmd door een boiler en de super geïsoleerde wanden zorgen samen met een luchtverwarming voor een zeer aangename warmte.

Neem de proef op de som….


Boekingsinformatie: Boekingen gaan via Friesland Boating